Storitve

Profesionalne storitve avto detailinga za bleščeče in brezhibno vozilo.

Detailno zunanje in notranje čiščenje vozil

od 30€ naprej


Detailno zunanje in notranje čiščenje vozil je ključnega pomena za ohranjanje lepote in dolgo življenjsko dobo vozila. Za več informacij o tej storitvi se pomaknite navzdol.

Za informacije o storitvi Nanos zaščitnih premazov in keramične zaščite pritisnite gumb "Naprej".

Nazaj Naprej

01. Detailno zunanje in notranje čiščenje vozil


Zunanje čiščenje
Naša strokovna ekipa se bo posvetila vsakemu detajlu, da bi vaše vozilo zasijalo kot novo. Zunanje čiščenje vključuje temeljito pranje in odstranjevanje umazanije ter madežev s karoserije. Uporabljamo visokokakovostna čistila in nežne, vendar učinkovite metode, ki ne poškodujejo laka. Prav tako bomo skrbno očistili vaša platišča, odstranili zlepljene ostanke in jih povrnili v prvotni sijaj. Vozilo bomo tudi ročno posušili, da bi se izognili nastanku madežev.

Notranje čiščenje
Vaše udobje in zadovoljstvo v vozilu sta za nas ključnega pomena. Zato vam nudimo temeljito notranje čiščenje, ki bo vašemu vozilu povrnilo svežino in higieno. Naša ekipa bo posesala in očistila preproge, sedeže ter oblazinjenje, odstranila madeže in vonjave. Prav tako bomo očistili armaturno ploščo, usnje, stekla in druge površine, da bodo sijale kot novo. Uporabljamo posebna čistila, ki so nežna do materialov, hkrati pa učinkovito odstranjujejo umazanijo.

Ponujamo
OSNOVNO ČIŠČENJE OSEBNIH VOZIL
PAKET STANDARD S-M-L
✅️ Sesanje vozila, čiščenje stopalk, čiščenje in premaz plastik in armaturne plošče, čiščenje stekel - znotraj, izpihovanje preprog s sistemom tornador.

PAKET PREMIUM S-M-L
✅️ Ročno pranje vozila, čiščenje med vrati in stebrički, sesanje vozila, čiščenje stopalk, čiščenje in premaz plastik in armaturne plošče, čiščenje stekel - znotraj, izpihovanje preprog s sistemom tornador, čiščenje ALU platišč, premaz pnevmatik.


OSNOVNO ČIŠČENJE DOSTAVNIH VOZIL
PAKET STANDARD S-M-L
✅️ Sesanje vozila, čiščenje stopalk, čiščenje in premaz plastik in armaturne plošče, čiščenje stekel - znotraj, izpihovanje preprog s sistemom tornador, sesanje tovornega prostora.

PAKET PREMIUM S-M-L
✅️ Ročno pranje vozila, čiščenje med vrati in stebrički, sesanje vozila, čiščenje stopalk, čiščenje in premaz plastik in armaturne plošče, čiščenje stekel - znotraj, izpihovanje preprog s sistemom tornador, čiščenje ALU platišč, premaz pnevmatik, sesanje in premaz materialov v tovornem prostoru.

abstract image

Pomembno obvestilo!

Preden se odločite za katero koli storitev, vas vljudno naprošamo, da opravite predhodno naročilo in se dogovorite za ogled vozila, da lahko ustrezno ocenimo njegovo stanje. V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je za vas, da imate popolnoma pregledno predstavo o stanju vozila, preden se odločite za opravljanje storitev. Zato vam nudimo možnost ogleda vozila, predhodno naročilo pa nam omogoča, da ustrezno pripravimo vse potrebne vire in zagotovimo optimalno izkušnjo.