Storitve

Profesionalne storitve avto detailinga za bleščeče in brezhibno vozilo.

Zaščita steklenih površin in obnova žarometov

Zaščita steklenih površin od 30€ naprej

Obnova žarometov od 40€ / par naprej


Zaščita steklenih površin in obnova žarometov ohranja jasnost, sijaj ter trajnost stekla in žarometov. Za več informacij o tej storitvi se pomaknite navzdol.

Za informacije o storitvi Dekontaminacija laka pritisnite gumb "Naprej".

Nazaj Naprej

04. Zaščita steklenih površin in obnova žarometov

Zaščita steklenih površin
Steklene površine vašega vozila so izpostavljene različnim nevarnostim, kot so praske, umazanija, kisline in druge snovi, ki lahko povzročijo poškodbe ali zmanjšajo preglednost. Naša storitev za zaščito steklenih površin vključuje uporabo visokokakovostnih premazov, ki tvorijo zaščitno plast in preprečujejo nastanek prask ter drugih poškodb. S tem ohranjate čiste in brezhibne steklene površine, kar prispeva k boljši varnosti in estetski privlačnosti vašega vozila.

Obnova žarometov
Poleg zaščite steklenih površin vam nudimo tudi obnovo žarometov. Starejša vozila pogosto trpijo zaradi rumenenja, zameglitve ali poškodb žarometov, kar lahko negativno vpliva na vidljivost med vožnjo v temi. Naša ekipa bo vaše žaromete temeljito očistila, odstranila rumenkasto plast ali umazanijo ter obnovila njihovo prvotno preglednost. Uporabljamo posebne tehnike in materiale, ki zagotavljajo trajno obnovo žarometov in s tem povečajo vašo varnost na cesti.

abstract image

Pomembno obvestilo!

Preden se odločite za katero koli storitev, vas vljudno naprošamo, da opravite predhodno naročilo in se dogovorite za ogled vozila, da lahko ustrezno ocenimo njegovo stanje. V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je za vas, da imate popolnoma pregledno predstavo o stanju vozila, preden se odločite za opravljanje storitev. Zato vam nudimo možnost ogleda vozila, predhodno naročilo pa nam omogoča, da ustrezno pripravimo vse potrebne vire in zagotovimo optimalno izkušnjo.