Storitve

Profesionalne storitve avto detailinga za bleščeče in brezhibno vozilo.

Dekontaminacija laka

od 30€ naprej


Odstranimo trdovratne onesnaževalce in povrnemo sijaj vašemu vozilu. Za več informacij o tej storitvi se pomaknite navzdol.

Za informacije o storitvi Nega in zaščita usnjenih površin pritisnite gumb "Naprej".

Nazaj Naprej

05. Dekontaminacija laka

Zračna rja in katran se lahko pojavita v obliki majhnih rjavih in črnih pik na strehi in spodnjem delu vozila. Zračna rja se običajno pojavi pri zaviranju, ko grobi opilki letijo po zraku in se prilepijo na lak zunanjih površin vozila. Katran pa se nanaša na posledice vožnje po svežem asfaltu. Takšni opilki se pogosto nahajajo v večjih mestih, v okolici težke industrije ter v onesnaženih izpustih dimnikov, in povzročajo podobno škodo kot pri zaviranju. Ko se rja prime vozila, se oksidira in povzroči rjavenje površine vozila. To lahko privede do majhnih poškodb laka ter poškodb protikorozijske zaščite vozila. Poleg tega sta pogosti tudi vodni kamen in smola, ki lahko sčasoma povzročita veliko škodo.

Ponujamo
✅️ Mehansko odstranjevanje rje, katrana, vodnega kamna in smole: S pomočjo specializiranih orodij in tehnik bomo odstranili rjo, katran, vodni kamen ter smolo s površine vašega vozila. Ta postopek bo pripomogel k obnovi sijaja in čistosti vozila ter zaščiti pred nadaljnjo korozijo.

✅️ Kemično odstranjevanje rje, vodnega kamna in smole: S posebnimi kemikalijami, prilagojenimi za odstranjevanje rje, vodnega kamna ter smole, bomo temeljito očistili površino vašega vozila. Ta postopek bo odstranil trdovratne madeže ter pomagal obnoviti prvotni videz vozila.

abstract image

Pomembno obvestilo!

Preden se odločite za katero koli storitev, vas vljudno naprošamo, da opravite predhodno naročilo in se dogovorite za ogled vozila, da lahko ustrezno ocenimo njegovo stanje. V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je za vas, da imate popolnoma pregledno predstavo o stanju vozila, preden se odločite za opravljanje storitev. Zato vam nudimo možnost ogleda vozila, predhodno naročilo pa nam omogoča, da ustrezno pripravimo vse potrebne vire in zagotovimo optimalno izkušnjo.