Storitve

Profesionalne storitve avto detailinga za bleščeče in brezhibeno vozilo.

Poliranje vozil

od 200€ naprej


Dosežemo bleščeč sijaj ter zagotovimo dolgotrajno zaščito vašega vozila. Za več informacij o tej storitvi se pomaknite navzdol.

Za informacije o storitvi Dezinfekcija vozil z OZONOM pritisnite gumb "Naprej".

Nazaj Naprej

08. Poliranje vozil

Poliranje vozil je razdeljeno na več stopenj, ki se raztezajo od brušenja do osnovne osvežitve. Pred poliranjem temeljito očistimo vozilo in opravimo dekontaminacijo laka. Sledi pregled in meritev laka, pri čemer uporabljamo posebno točkovno osvetlitev, ki nam razkrije vse napake v laku. S postopkom poliranja odpravljamo napake in nepravilnosti v laku ter vozilu povrnemo sijaj. Popravljamo tudi tako imenovani "pomarančast" lak. Poškodbe v laku se lahko razlikujejo, vključno z rahlimi mikrpraskami, hologrami, globljimi praskami in podobno.

Ponujamo
✅️ Dekontaminacija laka + poliranje vozila 1 stopnja (Odstranitev umazanije iz laka, zračna rja, katran, cestni film in poliranje)
✅️ Dekontaminacija laka + poliranje vozila 2 stopnji (Odstranitev umazanije iz laka, zračna rja, katran, cestni film in poliranje)
✅️ Dekontaminacija laka + poliranje vozila 3 stopnje (Odstranitev umazanije iz laka, zračna rja, katran, cestni film in poliranje)
✅️ Popravilo laka (Popravilo prask, nepravilnosti, hologrami)
✅️ Poliranje prask, madežev ptičjih iztrebkov, madežev smole

abstract image

Pomembno obvestilo!

Preden se odločite za katero koli storitev, vas vljudno naprošamo, da opravite predhodno naročilo in se dogovorite za ogled vozila, da lahko ustrezno ocenimo njegovo stanje. V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je za vas, da imate popolnoma pregledno predstavo o stanju vozila, preden se odločite za opravljanje storitev. Zato vam nudimo možnost ogleda vozila, predhodno naročilo pa nam omogoča, da ustrezno pripravimo vse potrebne vire in zagotovimo optimalno izkušnjo.