Storitve

Profesionalne storitve avto detailinga za bleščeče in brezhibno vozilo.

Nanos zaščitnih premazov in keramične zaščite

Voski od 50€ naprej

Keramična zaščita od 200€ naprej


Nanos zaščitnih premazov in keramične zaščite zagotavlja trajno zaščito površin vozila. Za več informacij o tej storitvi se pomaknite navzdol.

Za informacije o storitvi Čiščenje in zaščita motornega prostora pritisnite gumb "Naprej".

Nazaj Naprej

02. Nanos zaščitnih premazov in keramične zaščite

Keramični premaz je najboljša zaščita za vaše vozilo glede na ceno in izgled. Zagotavlja 100% UV zaščito, olajšuje vzdrževanje in ustvarja močan "self-cleaning" učinek. Z njim se znebimo bledenja, mrčesa, madežev ptičjih iztrebkov in smole. Keramično zaščito lahko nanesemo na lak vozila, nebarvane plastike, steklene površine, platišča, koloteke, zavorne čeljusti, usnjene dele in platneno streho. Uporabljamo le najboljše premaze certificiranih svetovno vodilnih proizvajalcev, kot so IGL Coatings in Artdeshine.

Postopek
Nanos se izvede v več slojih, med katerimi se uporabljajo IR-grelniki za sušenje. Zaščitene površine postanejo odporne na zunanje dejavnike, barva pridobi globino, površine so hidrofobne, kar pomeni odlično odtekanje vode in manjšo oprijemljivost umazanije ter učinek samočiščenja.

Ponujamo
✅️ Zaščita vozila z premium CARNAUBA voskom
✅️ Keramični premaz celotnega vozila
✅️ Pisno garancijo za trajnost zaščite do 7 let
✅️ Izbor izdelkov vodilnih proizvajalcev
✅️ Posvet in izbor optimalnega paketa za vaše vozilo

abstract image abstract image

Pomembno obvestilo!

Preden se odločite za katero koli storitev, vas vljudno naprošamo, da opravite predhodno naročilo in se dogovorite za ogled vozila, da lahko ustrezno ocenimo njegovo stanje. V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je za vas, da imate popolnoma pregledno predstavo o stanju vozila, preden se odločite za opravljanje storitev. Zato vam nudimo možnost ogleda vozila, predhodno naročilo pa nam omogoča, da ustrezno pripravimo vse potrebne vire in zagotovimo optimalno izkušnjo.