Storitve

Profesionalne storitve avto detailinga za bleščeče in brezhibno vozilo.

Dezinfekcija vozil z OZONOM

od 50€ naprej


Učinkovito odstranjujemo bakterije, viruse in neprijetne vonjave, ter poskrbimo za čisto in varno okolje v vašem vozilu. Za več informacij o tej storitvi se pomaknite navzdol.

Za informacije o ostalih storitvah pritisnite gumb "Naprej".

Nazaj Naprej

09. Dezinfekcija vozil z OZONOM

Dezinfekcija vozil z ozonom je napredna storitev, ki zagotavlja visoko učinkovitost pri odstranjevanju bakterij, virusov in neprijetnih vonjav iz vašega vozila. Ozon je naravni dezinfekcijski plin, ki prodre v vsak kotiček notranjosti vozila, uničuje mikroorganizme in njihove spore ter tako zagotavlja čisto in higienično okolje.

Pri naši storitvi dezinfekcije z ozonom skrbimo za temeljito odstranitev škodljivih mikroorganizmov, ki se lahko naberejo na površinah, kot so sedeži, volan, armaturna plošča, zračni ventilacijski sistemi in drugi deli notranjosti vozila. S postopkom ozon terapije uničimo viruse, bakterije in glivice, ki lahko povzročajo bolezni in neprijetne vonjave.

Pri AVTO DETAILINGU GRUŠOVNIK izvajamo dezinfekcijo z ozonom s pomočjo naprednih ozon generatorjev, ki ustvarjajo visoko koncentracijo ozona v zaprtih prostorih vozila. Postopek je popolnoma varen, saj po končani dezinfekciji ozon naravno izhlapi in ne pušča nobenih ostankov ali stranskih učinkov.

abstract image

Pomembno obvestilo!

Preden se odločite za katero koli storitev, vas vljudno naprošamo, da opravite predhodno naročilo in se dogovorite za ogled vozila, da lahko ustrezno ocenimo njegovo stanje. V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je za vas, da imate popolnoma pregledno predstavo o stanju vozila, preden se odločite za opravljanje storitev. Zato vam nudimo možnost ogleda vozila, predhodno naročilo pa nam omogoča, da ustrezno pripravimo vse potrebne vire in zagotovimo optimalno izkušnjo.