Storitve

Profesionalne storitve avto detailinga za bleščeče in brezhibeno vozilo.

Globinsko čiščenje vozil

od 150€ naprej


Temeljito očistimo vaše vozilo in odstranimo trdovratno umazanijo iz najbolj nedostopnih delov. Za več informacij o tej storitvi se pomaknite navzdol.

Za informacije o storitvi Poliranje vozil pritisnite gumb "Naprej".

Nazaj Naprej

07. Globinsko čiščenje vozil

Globinsko čiščenje zajema celotno notranjost vozila, vključno s sedežnimi garniturami in talnimi oblogami. Pri izvedbi je ključen strokoven pristop, uporaba specialnih strojev, čistilnih sredstev in strokovnega znanja. Priporočamo ga vsaj enkrat letno, pogosteje pa pri vozilih z več prevoženimi kilometri.

Postopek
Postopek se začne s suhim sesanjem vozila, sledi ozonska terapija za nevtralizacijo vonjav, pregled in točkovno odstranjevanje madežev. Nadaljujemo s globinskim čiščenjem sedežev, tapet, predpražnikov, stropa, tal in plastičnih površin. Vozilo se temeljito očisti in dezinficira, pri čemer ne uporabljamo agresivnih čistil, ki bi lahko poškodovala površine vozila.

Globinsko čiščenje vozila odstrani umazanijo, obnovi videz površin, odpravi pršice, drobni prah ter osveži barve. Naši sesalci z visoko sesalno močjo skoraj popolnoma posušijo površine ter odstranijo večino nečistoč do jedra tkanin. Pristop pri globinskem čiščenju prilagodimo glede na zahtevnost madežev in vrsto materialov. Pri tem uporabljamo zgolj encimske šampone in čistila.

Ponujamo
✅️ Klasično globinsko čiščenje po mokrem postopku.
✅️ Odstranjevanje madežev.
✅️ Odstranjevanje sledov cigaretnega dima in neprijetnih vonjav.

GLOBINSKO ČIŠČENJE OSEBNIH VOZIL
✅️ Globinsko čiščenje kompletne notranjosti (strop, tapete, prtljažnik, sedeži, tla…), čiščenje in visokokakovostni premaz vseh gumiranih in plastičnih površin v vozilu, (nega in čiščenje armaturne plošče, volana, prestavne ročice…), čiščenje stopalk, čiščenje in razmastitev steklenih površin (stekla, panoramske strehe…).

GLOBINSKO ČIŠČENJE DOSTAVNIH VOZIL
✅️ Globinsko čiščenje kompletne notranjosti (strop, tapete, sedeži, tla…), čiščenje in visokokakovostni premaz vseh gumiranih in plastičnih površin v vozilu, (nega in čiščenje armaturne plošče, volana, prestavne ročice…), čiščenje stopalk, čiščenje in razmastitev steklenih površin (stekla, panoramske strehe…), čiščenje tovornega prostora.

abstract image

Pomembno obvestilo!

Preden se odločite za katero koli storitev, vas vljudno naprošamo, da opravite predhodno naročilo in se dogovorite za ogled vozila, da lahko ustrezno ocenimo njegovo stanje. V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je za vas, da imate popolnoma pregledno predstavo o stanju vozila, preden se odločite za opravljanje storitev. Zato vam nudimo možnost ogleda vozila, predhodno naročilo pa nam omogoča, da ustrezno pripravimo vse potrebne vire in zagotovimo optimalno izkušnjo.