Partnerji

Sodelujemo z vrhunskimi partnerji za zagotavljanje najboljše avto detajling storitve.

AVTO DETAILINGGRUŠOVNIK

Zaupamo le najboljšim strokovnjakom v industriji avto detajlinga, zato sodelujemo z izkušenimi partnerji, ki imajo bogate izkušnje in znanje ter skupaj z nami delijo strast do popolne nege in obnove vozil. S svojimi izjemnimi spretnostmi in inovativnimi pristopi nam naši partnerji omogočajo ustvarjanje edinstvenih in prilagojenih rešitev za vsako vozilo, kar nas postavlja v ospredje industrije avto detajlinga in zagotavlja zadovoljstvo naših strank.

Kontakt

ARTDESHINE

Artdeshine je vodilna in priljubljena blagovna znamka s široko izbiro izdelkov, ki ustrezajo tako potrebam strokovnjakov kakor tudi avtomobilskih navdušencev. Od profesionalnih površinskih zaščitnih premazov, posebnih voskov, naprednih quick detailerjev, do vrhunskih šamponov - marsikateri Artdeshine produkt je edinstven na trgu in ima lastnosti, ki jih ni mogoče najti pri drugih blagovnih znamkah.

AVTODETAILING GRUSOVNIK

IGL COATINGS

Smo PRVA IN EDINA DETAILING HIŠA V SLOVENIJI z uradno pridobljenim CERTIFIKATOM v TUJINI - Approved Detailer, svetovno priznanega proizvajalca IGL Coatings za nanašanje keramične zaščite (KENZO, QUARTZ+, QUARTZ in POLY). Ta prestižni certifikat potrjuje našo izjemno strokovnost, visoko kakovost dela in zavezanost uporabi vrhunskih izdelkov. S ponosom se povezujemo z IGL Coatings, kar nam omogoča dostop do najnaprednejših tehnologij in izdelkov, ki zagotavljajo dolgotrajno zaščito in sijaj vašega vozila. Naša edinstvena ponudba keramičnih premazov prinaša vrhunske rezultate in navdušuje tudi najzahtevnejše stranke, ki si želijo trajne in bleščeče rezultate na svojih vozilih.

MEGUIAR's

Smo ponosni partner in pooblaščeni uporabnik izdelkov MEGUIAR'S - vodilnega svetovnega proizvajalca avto kozmetike. Z našim znanjem in strastjo do detajlov ter uporabo vrhunskih izdelkov MEGUIAR'S zagotavljamo vrhunsko nego, zaščito in obnovo vašega vozila. Sodelovanje z MEGUIAR'S nam omogoča uporabo najnaprednejših formul, ki zagotavljajo izjemne rezultate. Ne glede na to, ali gre za globinsko čiščenje, poliranje ali zaščito barve, naše storitve s produkti MEGUIAR'S prinašajo trajno lepoto, sijaj in zaščito vašega vozila. Zaupajte nam svoje vozilo in dovolite, da ga oživimo s prefinjenimi izdelki MEGUIAR'S, ki so znani po svoji kakovosti in učinkovitosti.

AVTODETAILING GRUSOVNIK

Ostali partnerji

Naša mreža ostalih partnerjev je sestavljena iz preverjenih strokovnjakov in podjetij, ki delijo našo strast do avto detailinga. Sodelujemo z vrhunskimi proizvajalci avtomobilskih izdelkov, specializiranimi delavnicami ter drugimi strokovnjaki, da zagotovimo najvišjo kakovost storitev. Skupaj z našimi partnerji vam nudimo celovito paleto storitev, ki bodo vašemu vozilu povrnile sijaj, zaščito in popolno nego. Zaupajte našim izkušenim partnerjem, ki bodo poskrbeli za vaše vozilo z vso strokovnostjo in zanesljivostjo, ki jo pričakujete.