Storitve

Profesionalne storitve avto detailinga za bleščeče in brezhibno vozilo.

Ostale storitve


Poleg vseh že naštetih storitev Vam nudimo tudi nekatere druge storitve. Za več informacij o teh storitvah se pomaknite navzdol.

Nazaj Kontakt

10. Ostale storitve


✅️ Pranje avtomobila (Ročno pranje avtomobila (razen podvozja) s peno, šamponom, površinam neškodljiva čistilna sredstva in pripomočki), premaz pnevmatik.

✅️ Temeljito čiščenje ALU platišč (Ročno čiščenje ALU platišč s profesionalnimi, visokokakovostnimi čistilnimi sredstvi in pripomočki).

✅️ Odstranitev nalepk (Odstranitve nalepk s pomočjo orodja za odstranjevanje nalepk).

✅️ Globinsko čiščenje preprog (Globinsko čiščenje preprog, s pomočjo izpihovanja).

✅️ Čiščenje stropa (Komplet čiščenje stropnih površin in tapet).

✅️ Čiščenje sedežnih garnitur (Globinsko čiščenje sedežnih garnitur).

✅️ Odstranitev vlage iz vozila (Odstranjevanje vode in vlage iz vozila; razvlaževanje s pomočjo razvlažilca, odstranjevanje vode s vodnim sesalcem, demontaža (tal, sedežev, tapet, okrasnih pokrovov)).

Pomembno obvestilo!

Preden se odločite za katero koli storitev, vas vljudno naprošamo, da opravite predhodno naročilo in se dogovorite za ogled vozila, da lahko ustrezno ocenimo njegovo stanje. V našem podjetju se zavedamo, kako pomembno je za vas, da imate popolnoma pregledno predstavo o stanju vozila, preden se odločite za opravljanje storitev. Zato vam nudimo možnost ogleda vozila, predhodno naročilo pa nam omogoča, da ustrezno pripravimo vse potrebne vire in zagotovimo optimalno izkušnjo.